Je knippert twee keer met je ogen en ze zijn alweer groter en wijzer! - your lovely memory
your lovely memory - jouw herinneringen in een prachtig album

Je knippert twee keer met je ogen en ze zijn alweer groter en wijzer!

Eens in de zoveel tijd herinnert Facebook me aan een paar jaar geleden. Wat waren ze nog een kleine hummels. Bollere toetjes, pluizige krullen. Wat vliegt die tijd! Herken je dat gevoel? Gister was het nog zo’n kleintje en kijk je kind nu eens wijs en stoer doen! Waar blijft die tijd? Herinner je je nog hoe je kind door de kamer waggelde? Hoe trots je toen was? Herinner je je nog wat voor grappigs je kind laatst zei? Weet je nog waar je samen heel hard om moest lachen? Wat doe jij met deze herinneringen? En met alle foto’s die je maakt?

Zoveel foto’s!

Is jouw telefoongeheugen ook steeds vol door de foto’s die je van je kinderen maakt? En misschien heb je ook wel mappen vol foto’s op je computer staan? Loop je hopeloos achter met sorteren? Worden het er meer en meer? Zie je door de bomen het bos niet meer? Weet je niet waar je de tijd vandaan moet halen om dit bij te houden?

Samen genieten

Stel je eens voor dat je op de volgende verjaardag van je kind vol trots je jaaralbum laat zien. Je bladert samen met je gasten door het afgelopen jaar. Stel je voor hoe je kind regelmatig het album pakt en je vraagt samen herinneringen op te halen. Je meest liefdevolle herinneringen gebundeld in een prachtig album met zachte linnen kaft. Voel je hoe je samen het jaar weer opnieuw beleeft? En wat voor waardevol album je in huis hebt? Niet alleen voor nu, maar ook voor als je kind volwassen is.

Jouw album straks op tafel

Gun je kind een jaaralbum en start de eerstvolgende kinderverjaardag met your lovely memory! Meld je aan voor your lovely memory en je ontvangt maandelijks een reminder om je herinneringen aan te leveren. Je krijgt tips en inspiratie om echt je mooiste herinneringen te noteren en om je dierbaarste foto’s hierbij uit te kiezen. Verder heb jij geen omkijken naar je album. Dat wordt prachtig en ligt straks te pronken op jouw tafel!

Het album dat je krijgt is van zeer hoge kwaliteit en blijft levenslang mooi. Een album van onschatbare waarde. your lovely memory is een cadeau voor jezelf en een geschenk voor je kind!

Aanmelden kan via: https://yourlovelymemory.nl/aanbod/

Liefs, Karin

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *