Start nu met het bijhouden van jouw foto’s en herinneringen - your lovely memory
Kinderen met fotoalbum

Start nu met het bijhouden van jouw foto’s en herinneringen

Knaagt het aan je dat je telefoon zo vol staat met foto’s? Dat de tijd voorbij lijkt te vliegen? Dat de kinderen zo snel groot worden? Dat er weer een jaar voorbij is dat je geen fotoalbum hebt gemaakt?

Dit jaar ga jij het anders doen!

Elke maand krijg je een friendly reminder om je 7 meest dierbare foto’s te kiezen en samen met jouw herinneringen in tekst te uploaden. Met maandelijks tips en inspiratie weet jij precies welke foto’s je kiest en wat je opschrijft voor je kind. Je staat even stil, denkt terug aan al die fijne en mooie momenten. Na een jaar krijg je je prachtige persoonlijke jaaralbum in huis. Dat betekent oneindig genieten van jullie mooiste momenten!

Het abonnement op your lovely memory is geen app, geen geautomatiseerd album geen drogistkwaliteit. Nee, je hebt persoonlijk contact met mij. Ik maak voor jou je album op en laat het afdrukken op dik fotopapier en prachtig inbinden met een linnen omslag in de kleur van jouw keuze. En heb je een maand meer foto’s? Dan kun je altijd met me overleggen en eventueel extra pagina’s bestellen.

Nu gratis extra pagina’s t.w.v. €49!

Als jij je deze maand voor een abonnement aanmeldt en via jou ook een vriendin, zus, buurvrouw of andere moeder zich aanmeldt, krijgen jullie beiden een dubbele pagina t.w.v. €49 gratis!! Leuk voor een maand waarin je meer foto’s hebt. Bijvoorbeeld door een vakantie, een bijzonder event of een fotoshoot. Dit aanbod geldt uiteraard ook als je zelf twee abonnementen afsluit, bijvoorbeeld voor allebei je kinderen.

Een abonnement op your lovely memory kost €49 per maand of €497 bij betaling in 1 keer. Meer informatie over het abonnement en het aanmeldformulier vind je hier.

Op naar jouw prachtige jaaralbum 2020!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *