Mijn favorieten - your lovely memory
mijn favorieten

Mijn favorieten

divider-hartjes

Hieronder vind je producten waar ik graag mee werk, dingen die ik aanraad. Zowel voor het maken van fotoboeken, vastleggen van herinneringen als dingen die mijn persoonlijke favorieten zijn. Laat je inspireren!

Je foto´s goed bewaren is natuurlijk belangrijk! Dat kan in een cloudopslag, maar voor het maken van je fotoboek is het fijn om ze op een externe harde schijf te hebben. Sowieso vind ik dat een fijne back-up omdat je foto's hier altijd het originele bestandsformaat houden en de datum van wanneer de foto is gemaakt. Ik gebruik zelf al jaren een WD Elements en een schijf van Toshiba. Ik heb genoeg aan 1 TB maar je kunt natuurlijk ook een 2 TB kiezen, bijvoorbeeld wanneer je ook veel video's hebt.

Je vindt de WD Elements hier bij bol.com. 
De Toshiba vind je hier.

divider-hartjes

Ruim je foto´s op in een gestructureerd foto-archief en zorg voor een goede back-up met de cursus Timekeeper!

Ik ben dan wel trouw in het maken van fotoboeken maar mijn fotoarchief netjes houden is niet iets waar ik per se goed in ben. Mijn redding: de cursus Timekeeper van Personal OPA. Het geeft zoveel rust als je weet dat je je foto's veilig hebt opgeslagen.

Ga hier naar de cursus Timekeeper >>>

divider-hartjes

Ik hou ervan om ook persoonlijke dingen voor mijn kinderen op te schrijven. Leuke uitspraken, bijzondere gesprekjes of gewoon eens in de zoveel tijd even hoe trots ik op ze ben en hoe ze zich ontwikkelen. Dit zijn mijn favoriete boekjes daarvoor. Ik heb er voor iedere kind eentje.

Hier vind je de Paperblanks bij bol.com.