Over Karin - your lovely memory
Header_OverKarin

Ik gun het ieder kind!

yourlovelymemory_over1

Ik zei laatst weemoedig tegen mijn dochter “oh, ik weet nog dat je hier door de kamer liep met zo’n karretje om te leren lopen.” “Ik weet het ook nog!”, zei ze, “van de foto uit het album!” En dat maakt me zo blij… herinneringen zijn blijvend geworden doordat we ze in een album in de kast hebben. Een album dat we er regelmatig bij pakken om even samen in te bladeren maar ook de kinderen alleen die even willen kijken in het album “toen ze nog een baby waren”. Ze lachen om leuke uitspraken die ze deden, om hoe schattig ze eruit zagen met hun bolle baby snoetjes en zien hoe hun lievelingsknuffel eruit zag toen ze hem kregen. Heerlijk is dat!

yourlovelymemory_over2

Wist je dat je heel veel goede stofjes aanmaakt als je foto’s terugkijkt? En helemaal als je dat ook nog samen deelt? Extra knuffelhormoon, extra geluksstofjes… en dan heb ik het nog niet eens over dat trotse gevoel dat we een hele stapel albums hebben waar de kinderen van kunnen genieten. Ik voel me ook altijd heel trots als op de kinderverjaardag het nieuwe album op tafel ligt. Zo heerlijk om terug te bladeren in een levensjaar.

yourlovelymemory_memories_pc
memories-mobiel

Ik koester herinneringen. Als kind deed ik dat al. Dat komt ook doordat mijn vader plotseling is overleden toen ik 2 jaar oud was. Ik heb vrijwel geen herinneringen aan hem. Ik koesterde briefjes met zijn handschrift erop en foto’s waar we samen op staan. Voor mijn kinderen wilde ik daarom echt iets nalaten. Ergens bang dat mij iets zou overkomen voordat ze zich mij konden herinneren. Met de albums en wat ik daarin aan en over ze schrijf, laat ik iets blijvends na. En ik merk ook dat ik het beter onthoud door zo vaak na te genieten. De albums zijn mijn meest dierbare en waardevolle bezit.

Logo_ylm
yourlovelymemory_album

Elk kind een (jaar)album

Ik gun elk kind een album vol herinneringen. Dat is mijn missie. Een album om nu al samen van te genieten en om later in terug te kunnen lezen. Mijn jaaralbums zijn geen fotoboeken. Het is meer dan dat. Het zijn echte herinneringsalbums. Zodat niet alleen jullie meest dierbare foto’s bewaard blijven, maar ook de herinneringen levend blijven. Ik weet zeker dat dat je blij gaat maken. Daarom help ik je om dat album nu echt te gaan maken!

karin-handtekening

Official Bio

yourlovelymemory_KarinOomen

Karin heeft jaren gewerkt als communicatieadviseur. Dat deed ze met veel liefde voor wat mensen drijft, motiveert en stimuleert en interesse in de interessante dynamiek tussen mensen. Vertellen van verhalen, spelen met tekst en woorden, inspireren en motiveren. Karin staat voor mensen zien, echte aandacht en waardevolle producten afleveren. Het starten van your lovely memory was een onvermijdelijke stap. Een echt waardevol product leveren, gezinnen blij maken met een album vol herinneringen, hun dierbaarste bezit leveren.