Herinneringen vastleggen brengt je zoveel moois - your lovely memory
bladeren in fotoalbum

Herinneringen vastleggen brengt je zoveel moois

Leg je foto´s en herinneringen van 2020 vast in een fotoalbum voor je kind. Met het abonnement op your lovely memory genieten jullie volgend jaar samen van jullie mooiste herinneringen!

Het is kerstvakantie en we hebben wat meer tijd ’s avonds voor het bedritueel. We brengen ieder een kind naar bed en lezen ze dan voor. Maar nu hebben ze een ander plan..

‘Als we nou in plaats van een verhaaltje lezen in een fotoalbum gaan kijken?’ 

Wat een goed idee! In plaats van in bed, willen ze beneden op de bank zitten.

De woonkamer is warm en gezellig. Lichtjes van de grote kerstboom, hun eigen kleine boompjes en van het AH winterdorpje dat we fanatiek gespaard en geruild hebben. We nestelen ons in de hoek van bank. Fotoalbum op schoot. Elke avond weer een ander levensjaar.

We zien die kleine guppies en ik vertel ze hoe bijzonder het was om uit het ziekenhuis thuis te komen. Hoe trots we waren toen we voor het eerst naar buiten gingen. Hoe ik uren kon kijken naar alleen een slapend baby’tje. Dat ze zo leuk gingen kletsen, hoe heerlijk die ochtendjes thuis waren en we liggend op het kleed uren konden spelen.

Ze herkennen hun oude speelgoed, ze zien hoe leuk ze al leuk speelden toen ze nog zo klein waren. En ze herinneren zich zoveel. “Is dit die avond met die hooirolletjes?” vraagt mijn zoontje. Ik begrijp niet direct waar hij het over heeft. Pas later bedenk ik me dat hij een zwoele zomeravond een vakantie later bedoelt. Waar we na het eten op een Frans eetmarktje nog spelen tussen de hooibalen in het weiland.

Hij was 2. Maar hij weet het, omdat we de foto’s kijken. Omdat we verhalen vertellen.

Herinneringen blijven zoveel beter hangen als je ze vastlegt. 

Je beleeft je jaar nog een keer. Je vertelt je kind verhalen. Je deelt je liefde. Je laat iets blijvends na.

Voor we naar bed gaan zegt mijn dochter: “Ik vind het zo leuk dat wij fotoalbums hebben, dat heeft niet iedereen.”

Een beetje trots ben ik natuurlijk wel. Ik maak van elk jaar een fotoboek voor ze. Voor ieder kind. Dat heb ik af op hun verjaardag. Het is mooi om te horen dat ze er zo blij mee zijn.

Het is dubbel genieten.

Ik doe het ook voor mezelf. Ik vind het zelf ook heerlijk om even stil te staan bij de mooiste momenten van het jaar. De herinneringen nog een keer op te halen. Het is echt dubbel genieten, zo’n jaar weer opnieuw beleven. Het zet de tijd even stil.

Maak jouw jaaralbum 2020

Wil jij 2020 goed beginnen en vanaf nu jullie dierbaarste herinneringen bijhouden? Niet alleen jullie fijnste foto’s maar ook in tekst geschreven. Zodat je deze fijne momenten dubbel beleeft en nooit meer vergeet?

Start dan nu met het abonnement op your lovely memory! En dan genieten jullie straks van jullie prachtige fotoalbum. Lees hier alles over het abonnement.

Actie januari

In januari heb ik een extra mooi aanbod voor je. Als je je nu aanmeldt én je maakt nog een moeder enthousiast om te starten, ontvangen jullie beiden een extra dubbele pagina t.w.v. €49 gratis! Leuk voor een maand waarin je meer foto’s hebt, bijvoorbeeld door een vakantie of een mooie fotoshoot.

Meld je hier aan voor het abonnement en start deze maand!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *