Een nieuw hoofdstuk - your lovely memory
nieuwe huis

Een nieuw hoofdstuk

Mijn werk draait om het vastleggen van herinneringen voor je kind en ik heb het dan vaak over welk je verhaal je je kind wilt meegeven. Dat houdt me natuurlijk ook bezig voor onze eigen kinderen. Wij gaan in ieder geval deze zomer een heel nieuw hoofdstuk schrijven. En hoe leuk en spannend dat ook is, het is ook emotioneel en aangrijpend.

In de zomervakantie verhuizen we van Haarlem naar Amersfoort. “Waarom gaan we eigenlijk verhuizen? Moet dat?,” vragen de kinderen. Eh nee. Het hoeft niet. En we wilden ook niet per se weg uit Haarlem… Maar wij hebben wel de wens voor een ruimer huis, een grotere tuin, comfortabeler wonen. En het huis wat ons dat biedt, staat toevallig in Amersfoort.

Ons huis op Funda betekent afscheid van het huis waar onze kinderen leerden lopen, leerden fietsen, waar we uren met elkaar op de grond lagen te spelen, waar ons gezin compleet werd. Waar we genoten van onze heerlijk beschutte tuin waarin de planten eindelijk echt formaat krijgen. Afscheid van de mooie fietstochten naar de duinen en het strand. Buren en ouders van school waar we steeds vaker mee optrekken. De fijne buurt waar de kinderen nu zelf hun vriendjes kunnen gaan opzoeken. De school waar ze met plezier naartoe gaan. En dan nog de fantastische muziekles die ze allebei hebben, de fijne manege. Mijn fijne schaatsclubje op de maandagochtend. Het geweldige groepje bootcampdames waar ik mee sport.

Het is slikken. We moeten niet verhuizen, we willen het. Het is verdrietig en het doet pijn. Maar het maakt ook blij en nieuwsgierig. Ik heb een ongelooflijk vertrouwen in het avontuur wat we met z’n viertjes aan gaan. Van het nieuwe huis ons thuis maken, een nieuwe omgeving ontdekken, nieuwe vriendjes maken en fijne plekken vinden voor de kinderen. Het zal spannend zijn, maar het gaat ons iets moois brengen. Het wordt een mooi nieuw hoofdstuk in ons verhaal. Dat weet ik zeker. Een verhaal over een avontuur van ons viertjes, emoties die ons dichterbij elkaar brengen, angsten die worden overwonnen, zelfvertrouwen, vertrouwen in een nieuwe toekomst.

Welk verhaal schrijf jij samen met je gezin? Wat laat jij na aan je kinderen? Wat doe je als er een plotwending komt in jullie verhaal?

Wat is jouw verhaal?

Ik help moeders om het verhaal voor hun kinderen vast te leggen. In herinneringen. Dat zijn niet alleen foto’s, maar ook verhalen die je vertelt. Wat geef je je kind mee? Waar ben je trots op. Ik stel je de vragen waardoor jij je kind dit meegeeft voor later. Een fotoalbum van your lovely memory is meer dan een fotoalbum. Het is jullie verhaal, voor altijd vastgelegd.

Wil je ook jullie verhaal vastleggen voor je kind? Ik help je in een aantal weken naar een prachtig persoonlijk album van ongekende waarde! Een cadeau voor je kind, maar ook een geschenk voor jezelf! 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *