“Dus dit is wat jouw werk met mensen doet” - your lovely memory
Dit is wat jouw werk met mensen doet

“Dus dit is wat jouw werk met mensen doet”

Mijn man ziet op Instagram een foto van onze dochter voorbij komen toen ze als klein guppie haar liefste blik opzette om mij zover te krijgen suprise-eieren te kopen voor d’r. Ik heb zelf net zitten zwijmelen bij oude foto’s en stuur hem nog wat screenshots door van onze kinderen als kleintjes.

Het raakt hem

Bij de aanblik van die onschuldige schattige snoetjes raakt hij geëmotioneerd. En beseft dat hij wat vaker zo naar onze kinderen moet kijken. Wat dat met hem doet. En wat dat doet voor hoe je nu naar ze kijkt. Als ze boos en opstandig zijn, opeens meer weerwoord bieden, worstelen met regeltjes in huis. Als je dan weer even voelt wat voor onschuldige lieve kindjes ze eigenlijk zijn. Waar je alleen maar liefde voor voelt en die je zo goed mogelijk wilt laten opgroeien. Waardoor het soms ook schuurt, maar dat hoort erbij.

Nu beseft hij het

“Dus dit is wat jouw werk met mensen doet” appt hij me. “Ik besef me dat nu pas.” Wat mooi vind ik dit. Dit is precies wat ik hoop dat mijn werk doet. En wat ik ook terug hoor van klanten. Het raakt je, je gaat anders kijken, bewuster genieten. Het terugblikken met oude foto’s roept zoveel gevoel op. En doet zoveel voor hoe je nu naar je gezin kijkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *